fotograaf grafhorst
27 Augustus 2020
Sneakpreview Dennis & Ilse
IJsselmuiden, Grafhorst en Dronten | Trouw- en Bruidsfotografie

De tweede trouwdag van Dennis en Ilse was vandaag. Begin dit jaar was de oorspronkelijke trouwdag maar door het corona hebben ze er toen een mooie kleinere trouwdag van gemaakt. Op de heide bij de schaapskooi in Heerde hadden we een prachtige fotoshoot. Met geluk dat de schaapskudde er ook was. Daarna naar de trouwlocatie At Sea in Dronten. Hier kwam Ilse met het bootje aan. Wat een verrassing! Dat maakt een trouwdag nog mooier en persoonlijker.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk zandverstuiving
20 Augustus 2020
Sneakpreview Familie van den Belt
IJsselmuiden en Doornspijk | Familie- Gezinsfotografie

Op deze heerlijke zomerse dag zijn we erop geweest in Doornspijk met deze twee mooie gezinnen. Heerlijke spontane gezinsfoto's, portretten en gekke foto's. Als het maar ontspannen is en de kids genieten. Dan komen de foto's wel.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
21 Augustus 2020
Sneakpreview Simon & Irene
IJsselmuiden en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

De dag begon met een zomerse storm maar al snel werd het prachtige weer! En hoe tof is het dan als je in de eigen achtertuin van je ouders kan trouwen. Fantastisch! Ook de kerkdienst werd daar gehouden. Daarnaast genieten met drankjes en lekker eten. Savonds een top feest en dan gaan we er natuurlijk met zonsonderdang er nog even uit om foto's te maken.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf deventer
06 Augustus 2020
Sneakpreview Samuel & Arlinde
Deventer, Holten en Rijssen | Trouw- en Bruidsfotografie

Zij een hollandse meid, hij een amerikaanse. Helaas konden de familie van Samuel er niet bij zijn. Dit gaan ze in Oktober nogmaals vieren in Amerika zelf. Het was een prachtige en warme dag. In het prachtige Deventer hebben we foto's gemaakt. En voordat ze heerlijk gingen BBQ-en hadden ze een typische amerikaanse thea party!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf veenendaal
17 Juli 2020
Sneakpreview Richard & Jorinde
Lienden, Veenendaal en Bunnik | Trouw- en Bruidsfotografie

In het prachtige Lienden maakte Jorinde zich klaar voor de grote dag. Richard kwam vanuit IJsselmuiden, niet wetende dat al zijn vrienden er later ook achteraan reden om ze te begroeten na de first-look. Daarna zijn we bij de ENKA Fabriek geweest in Ede. Wat een mooie locatie. Fijne Urban Style! Omdat Jorinde juf is zijn we op bezoek geweest bij de kids op haar school. Één groot feest. De ceremonie was op de trouwlocatie De Landgoederij in Bunnik.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hengelo
03 Juli 2020
Sneakpreview Matthijs & Marieke
Hengelo, Nijverdal en Wijhe | Trouw- en Bruidsfotografie

Na de first-look in Hengelo reden we door naar de Sallandse Heuvelrug. Wat een geweldig natuurgebied om foto's te maken. Tijdens de fotoshoot waren er boswachters die vroegen als we in de takel wouden. Deze bleek 12 meter hoog te gaan. Zulke foto's maak je niet snel weer. Daarna de ceremonie op de trouwlocatie de Logtenberg in Wijhe. De groepsfoto's zijn altijd leuke momenten en dan vooral met de vrienden!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
02 Juli 2020
Sneakpreview Familie Lindeboom
IJsselmuiden | Familie- Gezinsfotografie

Familie Lindeboom ken ik van de bruiloft van één van de zoons die ik had vastgelegd. Op een mooie avond hebben we fijn in hen eigen achtertuin foto's gemaakt. Sanne was destijds zwanger dus dat hebben we natuurlijk meegenomen in de fotoshoot. Genieten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
19 juni 2020
Sneakpreview Jeroen & Janiek
Kampen, Genemuiden en Epe | Trouw- en Bruidsfotografie

De fotoshoot samen met Jeroen en Janiek stond gepland in het Engelswerk in Zwolle, maar evoor gingen we naar de kas (paprika) waar ze elkaar hadden ontmoet. Dat zijn de mooie en dierbare plekken. De ceremonie was samen met Sandra Koers in Kampen. S'avonds hadden ze een drive-in bij de kas in IJsselmuiden.
Klik hier voor de volledige sneakpreview