fotograaf zwolle
17 juni 2020
Sneakpreview Loveshoot Floris & Babs
Zwolle, Engelswerk | Loveshoot

Een warme zomerse avond. Bloemen volop in bloei en op pad met dit super leuk stel in het Engelswerk in Zwolle. Zij gaan volgend jaar trouwen en dat beloofd wat. Heerlijk ontspannen foto's maken. Wat een fijne zomerse avond.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kootwijk
20 Mei 2020
Sneakpreview Loveshoot Martin & Mariska
Kootwijk | Loveshoot

Kootwijk is toch ook één van mijn favoriete plekken om te fotograferen. Samen met Martin en Mariska hebben we heerlijk ontspannen foto's mogen maken. Juist rond het goudenuur, want dan heb je werkelijk prachtig licht!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dronten
08 Mei 2020
Sneakpreview Dennis & Ilse
IJsselmuiden en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag had de trouwdag van Dennis en Ilse moeten zijn, maar corona gooide roet in het eten. Toch lieten ze het er niet bij zitten en maakte er alsnog een prachtige dag van. "Niet verwacht dat het zo bijzonder en intiem zou zijn" waren de woorden van Ilse. Later dit jaar zullen ze de dag nogmaals vieren. En wat hebben ze het top gedaan. Het kan, als je er maar positief instaat en dat waren ze zeker!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
07 Mei 2020
Sneakpreview Mark & Jorieke
Genemuiden en Hasselt | Trouw- en Bruidsfotografie

Al meer dan een jaar keken Mark en Jorieke uit naar deze mooie dag, maar toen kwam het corona. Ondanks het corona lieten ze het er niet bij zitten en maakte er een prachtige dag van. S'morgens foto's maken en na de ceremonie in Hasselt waren alle vrienden en familie gekomen om op afstand te feliciteren. Warm en mooi gebaar in deze tijd. Later op de dag nog langs de opa's en oma's, zodat zij ook van de dag kunnen genieten.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf wilsum
26 Mei 2020
Sneakpreview Loveshoot Matthijs & Marieke
Wilsum | Loveshoot

Op een fijne rustige zomerse avond buiten Wilsum zijn wij op pad geweest in een natuurgebied om een Loveshoot te maken. Matthijs en Marieke gaan trouwen in Juli dit jaar. Om zo de foto's te kunnen gebruiken voor de dag zelf en de trouwkaart. Wat een mooi stel en wat hebben we het getroffen met het weer. Ik probeer altijd de Loveshoots tegen zonsondergang te plannen, want dan is het licht werkelijk prachtig!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk
05 Mei 2020
Sneakpreview Wilmer & Daphne
Doornspijk, zandverstuiving | Loveshoot

Een prachtig rood jurkje en hij een stoere jack aan. Wat een mooi stel en wat hebben we genoten op de zandvertuiving bij Doornspijk. Een mooi gebied! Wilmer en Daphne gaan trouwen in oktober dit jaar. Ik kijk er naar uit!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

stentor foto
02 Mei 2020
Artikel in de Stentor
Kampen, IJsselmuiden en Zwartsluis | Trouw- en Bruidsfotografie

Vannochtend werden we opeens gebeld door de Stentor. Ze hadden de blog van gisteren van WIllem en Klaasje gezien en vonden dit zo bijzonder in deze tijd dat ze er wat aandacht aan wouden besteden. Lees hier het artikel!

fotograaf zwartsluis
01 Mei 2020
Sneakpreview Willem & Klaasje
Kampen, IJsselmuiden en Zwartsluis | Trouw- en Bruidsfotografie

Enkele weken voor de trouwdag kwam het nieuws van de eerste lockdown. Alles op slot en bijna geen mogelijkheden meer. Dat was even slikken en veel verdriet. Al snel hebben Willem en Klaasje het omgezet naar positieve kracht. Hierdoor hadden ze echt een prachtige dag. Heel waardevol met vele emoties. Achteraf kwamen ze ook nog met hen trouwdag in de Stentor om hen verhaal te doen met foto's en de video van Wilmard, Filmard uit Genemuiden.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
17 April 2020
Sneakpreview Wilco & Marijke
Hardenberg en Beerze | Trouw- en Bruidsfotografie

"We gaan het beste ervan maken en gaan in 2021 gewoon nogmaals vieren" zeiden deze toppers. De ceremonie was in Hardenberg en erna nog wat foto's gemaakt om toch wel deze bijzondere tijd vast te leggen. Wat een mooi gebied is dit rondom Beerze. Tot in 2021 Wilco en Marijke!
Klik hier voor de volledige sneakpreview