fotograaf destination wedding Italie
Italie, Comomeer | Trouw- en Bruidsfotografie

Wilmard en Marlijn

Een waar avondtuur om een bruiloft vast te leggen in Italie. Aan het comomeer was de bruiloft. De ceremonie en zelfs een boottocht met het bruidspaar. Woorden schieten te kort en de foto's zeggen genoeg. Dus geniet mee!
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf hoogeveen
Hoogeveen, Echten en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie | Trouw- en Bruidsfotografie

Kevin & Madelon

Samen met Westerik Media Producties reden we naar Hoogeveen voor de bruiloft van Kevin en Madelon. Met mooie mensen om hun heen vierden we de liefde. Na de fotoshoot in Echten reden we door naar Zwolle. De ceremonie en feest was bij de Agnietenberg in Zwolle. Een geweldige dag met vele momenten. Geniet mee van deze geweldige dag!
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf almelo
Almelo, Barneveld en Nijkerk | Trouw- en Bruidsfotografie

Thobias & Nina

BAM, wat een dag! Geweldige mensen, prachtige locaties en wat een mooi bruidspaar! Vandaag waren we in Almelo en vandaaruit naar Barneveld. Bij Moekes was de verdere verloop van de dag. De ceremonie, kerk en feest! Dank je wel Thobias en Nina voor deze prachtige dag en jullie openheid en liefde
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf ijsselmuiden
Kampen en Schiphorst | Trouw- en Bruidsfotografie

Lesly en Eline

Het was even wennen met 16 graden verschil in vergelijking met gisteren, maar dat werd goed gecomposeerd met de liefde van deze twee toppers! Een geweldige dag die begon in Kampen en eindigde in Havixhorst in Schiphorst. Een geweldige dag waarin veel is gelachen en genoeten! Ik wens jullie twee heel veel geluk en liefde!
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf ijsselmuiden
IJsselmuiden en Fluitenberg | Trouw- en Bruidsfotografie

Raj en Annet

Wat een toffe dag was dit! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) waren we vandaag in IJsselmuiden en Fluitenberg. De gehele dag was op de Schildhoeve in Fluitenberg. Wat een liefde en vooral wat een lol. Met geweldige mensen om hun heen was het een fantastische dag om niet snel te vergeten. Alleen het feit dat we om 0:30 thuis waren zegt al genoeg. Raj en Annet wat hebben we van jullie genoten en dank je wel dat wij jullie mooiste dag mochten vastleggen. Nu eerst vakantie en op naar het 2e seizoen. Have a great holiday!
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf ommen
Almelo, Ommen, Hattem en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Jillis & Leoni

Een landrover als trouwauto, ik hou ervan! Jillis en Leoni hadden in Afrika elkaar ontmoet en dus inderdaad in de landrover. De dag begon in het gezellige Almelo. Vandaaruit hebben we foto's gemaakt in Ommen bij Landgoed Eerde. Samen met de twee bruidskinderen liepen zij de ceremonie op bij Herberg Molecaten in Hattem. Een prachtige locatie in de bossen. Genoten! Jillis en Leoni heel veel geluk en liefde gewenst!
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf hardenberg
Hardenberg, Bergentheim en Denham | Trouw- en Bruidsfotografie

Matthijs & Lisanne

"Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad" Na 1,5 jaar uitstel was vandaag dan eindelijk de DAG van Matthijs & Lisanne. Wat heeft dit geweldige lieve stel dit zo verdient. Altijd positief erin blijven staan. De dag begon samen met Nick (videograaf) in Hardenberg. Hardenberg en omgeving kom ik de laatste 5 jaar ontzettend veel. Het voelt altijd weer als thuis komen. Na in Bergentheim te zijn geweest hadden we de shoot op de Sahara in Ommen. Met 25+ graden was het even doorzetten maar wat hebben ze het knap gedaan. De ceremonie en het afsluitende feest was op locatie de Zandstuve in Den Ham. Kanjers, heel veel geluk samen en tot gauw weer!
Klik hier voor de volledige reportage

dalfsen fotograaf
Harderwijk, Zwolle en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Floris & Babs

Wat een knotsgekke trouwdag was dit! Floris en Babs wat zijn jullie een geweldig stel. Het begon allemaal in de ochtend in Harderwijk. Hier was de firstlook zo gaaf! De broer van Floris stond in een trouwjurk op hem te wachten. Dus tijdens het omdraaien was de blik van Floris onbetaalbaar. Prachtige foto's wezen maken in het Engelswerk en daarna naar Onder Ons in Dalfsen. Daar waren mannelijke bloemenmeisjes, rookbommen, bier dat werd gegooid, de loveboot, heel veel kids, veel gelachen en een traan! Floris en Babs ik ga jullie trouwdag en jullie beiden niet snel vergeten. Bedankt!
Klik hier voor de volledige reportage

kampen fotograaf
Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Jordy & Elyne

Deze trouwdag begon al geweldig doordat Jordy zijn beste vriend als eerste de first-look mocht doen. Wat een onvergetelijk moment. Daarna reden we naar het Engelswerk in Zwolle. Hier hadden we het geluk op een prachtige dauw ochtend. Met zulk licht wordt je zo blij! De ceremonie was in de Gouden zaal in Kampen. Een prachtige trouwlocatie in Kampen. En natuurlijk niet te vergeten, de geweldige trouwauto van Klassiek Rijden uit IJsselmuiden.
Klik hier voor de volledige reportage