Hieronder vinden jullie de meest gestelde vragen. Staat jullie vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, om zo jullie vraag te kunnen beantwoorden

Weten jullie de locatie voor een fotoshoot waar wij opzoek naar zijn? Jazeker, wij kunnen samen met jullie kijken welke locatie bij jullie past. Gezien onze ervaring weten we elke locatie wel te vinden.

Wanneer ontvangen wij de digitale foto's? Bij een fotosessie ontvang je de foto’s altijd binnen twee weken en vaak zelfs eerder. Bij een bruidsreportage ontvang je de digitale bestanden / trouwalbum binnen 10 weken.

Wat is het mooiste moment op de dag voor een fotoshoot? Elk moment op de dag heeft zijn eigen mooie licht. maar het mooiste licht is net na zonsopkomst en net voor zonsondergang. Goldenhour.

Jullie zijn gevestigd in Oosterwolde GLD, maar wij wonen in een heel ander deel van Nederland. Is dan een boeking mogelijk gezien de afstand? JA zeker! Afstand is geen probleem. Door heel Nederland krijgen wij opdrachten. Nieuwe plekken, is juist een mooie uitdaging en we verdiepen ons van te voren goed in de omgeving.

Hebben jullie ook een back-up fotograaf voor het geval jullie niet kunnen? Gelukkig hebben we nog nooit een opdracht moeten uitgeven aan een andere fotograaf. Zou dat wel nodig zijn dan hebben we een grote kring met mede fotografen waarin we kunnen overleggen, zou dat nodig zijn.

Kunnen wij een vrijblijvende afspraak plannen voor een gesprek over onze trouwdag? Uiteraard kan dat. We kunnen dan kennismaken, de mogelijkheden bekijken en jullie trouwdag in optie zetten. Daarna hebben jullie de mogelijkheid om de trouwdatum vast te zetten.